Jyväskylän ala-ja yläkoululaisilla vapaa pääsy Kirittärien 2.loppuotteluun lauantaina 07.09.

 – Superpesis

3.9.2019  Tulevana lauantaina (07.09.) koululaiset pääsevät nyt katsomaan naisten superpesistä. 13500 jyväskyläläistä koululaista on kutsuttuna Kirittärien ja Porin Pesäkarhujen väliseen naisten superpesiksen toiseen loppuotteluun Jyväskylän Hippokselle. Jyväskylän kaupunki on yksi Kirittärien pääyhteistyökumppaneista. Viime talvena solmitun laaja-alaisen yhteistyösopimuksen sisällössä sovittiin kaupungin ala-ja yläkoululaisille tarjottava vapaa sisäänpääsy mahdolliseen Kirittärien pelaamaan superpesiksen loppuotteluun. Tulevana lauantaina (07.09.) koululaiset pääsevät […]

3.9.2019 

Tulevana lauantaina (07.09.) koululaiset pääsevät nyt katsomaan naisten superpesistä. 13500 jyväskyläläistä koululaista on kutsuttuna Kirittärien ja Porin Pesäkarhujen väliseen naisten superpesiksen toiseen loppuotteluun Jyväskylän Hippokselle.

Jyväskylän kaupunki on yksi Kirittärien pääyhteistyökumppaneista. Viime talvena solmitun laaja-alaisen yhteistyösopimuksen sisällössä sovittiin kaupungin ala-ja yläkoululaisille tarjottava vapaa sisäänpääsy mahdolliseen Kirittärien pelaamaan superpesiksen loppuotteluun.

Tulevana lauantaina (07.09.) koululaiset pääsevät nyt katsomaan naisten superpesistä. 13500 jyväskyläläistä koululaista on kutsuttuna Kirittärien ja Porin Pesäkarhujen väliseen naisten superpesiksen toiseen loppuotteluun Jyväskylän Hippokselle. Ottelu alkaa klo 15.00.

”Haluamme tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuuden päästä näkemään ja kokemaan pesäpalloa maan huipulta ilman pääsymaksua. Toivottavasti kokemus herättää myös kiinnostusta kaikenkaikkiaan heidän liikkumiseensa vapaa-ajalla ja vaikkapa kokeilemaan pesäpalloa yhtenä liikuntaharrastuksena. Kiitos myös Jyväskylän kaupungille yhteistyöstä ja myös tämän tempauksen mahdollistamisesta koululaisille”, Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko kertoo.

Viimeaikaisia uutisia