JYP ja Kirittäret yhteistyöhön

 – Superpesis, Yleinen

15.3.2017 Kaksi jyväskyläläistä oman lajinsa osaajaa ja kestomenestyjää, Kirittäret ja JYP, aloittavat yhteistyön keskenään. Naisten pesäpallon hallitsevan Suomen mestarin Kirittärien pelaajista Krista Fomin on tulevalla kaudella JYPin kummipelaaja, lisäksi JYP on vahvasti mukana toukokuun lopulla pelattavassa Kirittärien ja Kempeleen välisessä superpesisottelussa. ”On hienoa päästä tekemään yhteistyötä konkreettisesti JYPin kaltaisen brändin ja kumppanin kanssa. Haluamme Kirittärissä […]

15.3.2017

Kaksi jyväskyläläistä oman lajinsa osaajaa ja kestomenestyjää, Kirittäret ja JYP, aloittavat yhteistyön keskenään.

Naisten pesäpallon hallitsevan Suomen mestarin Kirittärien pelaajista Krista Fomin on tulevalla kaudella JYPin kummipelaaja, lisäksi JYP on vahvasti mukana toukokuun lopulla pelattavassa Kirittärien ja Kempeleen välisessä superpesisottelussa. ”On hienoa päästä tekemään yhteistyötä konkreettisesti JYPin kaltaisen brändin ja kumppanin kanssa. Haluamme Kirittärissä panostaa ottelutapahtumiimme ja yksi merkittävä osa tätä panostusta on JYPin kanssa toteuttamamme ottelutapahtuma toukokuun lopulla. Kerromme yksityiskohdista tarkemmin lähempänä itse ottelua”, Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko kertoo.


Jääkiekon Liigassa keskiviikkona 22.3. playoff-ottelut aloittava JYP lähtee myös  yhteistyöhön innostuneena. ”Meille on hyvin luontaista tehdä yhteistyötä tässä tapauksessa juuri Kirittärien kanssa jo senkin vuoksi, että molempien seurojen toiminta on keskittynyt vahvasti Hippoksen liikuntakeskukseen. Lisäksi haluamme olla mukana tukemassa Kirittärien ottelutapahtumien kehittämistä, kuten nyt vaikkapa tässä 28.5.pelattavassa Harvian isännöimässä superpesisottelussa”, toteaa JYPin myynti- ja markkinointijohtaja Jari Lindström.
 

Viimeaikaisia uutisia