Gofore solmi Kirittärien kanssa pääyhteistyökumppanuuden

 – Superpesis

19.10.2018  Digitaalisten palveluiden suunnittelun ja kehittämisen asiantuntijayritys Gofore on Kirittärien uusin pääyhteistyökumppani. Reilu kuukausi sitten yhdeksännen Suomen mestaruuden naisten Superpesiksessä voittanut Jyväskylän Kirittäret rakentaa tulevaisuutta vahvasti myös yhteistyökumppanirintamalla. Perjantaina solmitun pääyhteistyökumppanitason sopimuksen myötä Gofore liittyy mukaan uusimpana kumppaniverkoston jäsenenä.  Gofore on digitalisaation asiantuntijayritys, joka on kasvanut voimakkaasti ja kannattavasti usean vuoden ajan. Toimintaa on nyt neljässä […]

19.10.2018 

Digitaalisten palveluiden suunnittelun ja kehittämisen asiantuntijayritys Gofore on Kirittärien uusin pääyhteistyökumppani.

Reilu kuukausi sitten yhdeksännen Suomen mestaruuden naisten Superpesiksessä voittanut Jyväskylän Kirittäret rakentaa tulevaisuutta vahvasti myös yhteistyökumppanirintamalla. Perjantaina solmitun pääyhteistyökumppanitason sopimuksen myötä Gofore liittyy mukaan uusimpana kumppaniverkoston jäsenenä. 

Gofore on digitalisaation asiantuntijayritys, joka on kasvanut voimakkaasti ja kannattavasti usean vuoden ajan. Toimintaa on nyt neljässä maassa ja kahdeksassa toimipisteessä. 

Teknologian eksponentiaalinen kehittyminen, uudet palveluinnovaatiot ja globaali kilpailu altistavat yhteiskunnan ja yritykset jatkuvalle muutokselle; uudistumaan digitaalisesti ja etsimään tehokkuutta sekä parempaa asiakaskokemusta. Gofore tarjoaa asiakkaillensa huippuasiantuntijuutta tämän muutoksen kohtaamisessa. Palvelut kattavat koko arvoketjun johdon konsultoinnista palveluiden muotoiluun ja rakentamiseen sekä pilvipalveluihin.

Gofore on myös tunnustettu työkulttuurin uudistaja. Arvot ohjaavat yrityksen päivittäistä toimintaa: ensimmäisen arvon mukaisesti haluamme olla jokaiselle goforelaiselle paras työpaikka. Toiseksi elämme asiakkaidemme onnistumisista. Näitä arvoja noudattamalla on muodostanut moderni digitalisaation palvelutalo, joka kehittyy jatkuvasti ja tuottaa poikkeuksellista työntekijä- ja asiakaskokemusta. 

Vuonna 2017 Gofore valittiin Suomen parhaaksi ja Euroopan toiseksi parhaaksi työpaikaksi. Samana vuonna alun perin Tampereelta lähtöisin oleva yritys avasi toimiston Jyväskylään.

”Me haluamme lisätä tunnettuuttamme Jyväskylässä. Kun mietimme sponsorointimahdollisuuksia, meitä innosti Kirittärien huikea tekemisen meininki ja voittamisen nälkä. Kirittäret ovat Suomen paras omassa lajissaan niin kuin mekin. Kumppaneina olemme yhdessä huipulla!” hehkuttaa Goforen liiketoimintajohtaja Arto Puikkonen.

”Upeaa saada Goforen kaltainen kasainvälisestikin toimiva innovatiivinen kasvuyritys kumppaniksemme. Ensimmäisestä keskustelustamme alkean meillä oli neuvotteluissa samankaltainen näkemys ja innostus tämän yhteistyön tuomista mahdollisuuksista molemmille osapuolille”, Petri Kaijansinkko Kirittäristä kiittelee.

Lisätietoja:

Petri Kaijansinkko

Seurajohtaja, Kirittäret

p. 0400540977

Viimeaikaisia uutisia