Ennakkoa lauantain turnaukseen

 – Superpesis, Yleinen

19.2.2015 Kirittäret emännöi lauantaina Jyväskylän Hippos-hallissa pelattavaa naisten hallism-alkuturnausta. Mukana turnauksessa ovat superpesikseen tulevalle kaudelle noussut Seinäjoen Maila-Jussit, Kempeleen Kiri sekä Kirittäret. Joukkueet pelaavat jokainen jokaista vastaan ja turnauksen voittaja selviää Kuopiossa 7.-8.3. pelattavaan neljän joukkueen lopputurnaukseen. Vastaavia alkuturnauksia pelataan helmikuussa neljällä paikkakunnalla, viikko sitten pelatusta Imatran turnauksesta lopputurnaukseen jo paikkansa lunasti Viinijärven Urheilijat. Jyväskylän […]

19.2.2015

Kirittäret emännöi lauantaina Jyväskylän Hippos-hallissa pelattavaa naisten hallism-alkuturnausta. Mukana turnauksessa ovat superpesikseen tulevalle kaudelle noussut Seinäjoen Maila-Jussit, Kempeleen Kiri sekä Kirittäret.

Joukkueet pelaavat jokainen jokaista vastaan ja turnauksen voittaja selviää Kuopiossa 7.-8.3. pelattavaan neljän joukkueen lopputurnaukseen. Vastaavia alkuturnauksia pelataan helmikuussa neljällä paikkakunnalla, viikko sitten pelatusta Imatran turnauksesta lopputurnaukseen jo paikkansa lunasti Viinijärven Urheilijat. Jyväskylän lisäksi tänä viikonloppuna alkuturnaus pelataan Porissa ja viikon päästä on ohjelmassa vielä Rauman turnaus.

Kirittärien uudistunut joukkue on harjoittelut tiiviisti yhdessä marraskuun alusta. Harjoituspelejä on takana neljä ja ne ovat antaneet paljon tietoa niin joukkueen kuin myös yksilöiden iskukyvystä ja kehittymisestä. Laajasta pelaajaringistä kaikki, pitkäaikaistoipilaita lukuunottamatta, ovat päässeet antamaan näyttöjä osaamisestaan.

 ”Joukkueemme on erittäin motivoitunut sekä ahkera ja olenkin hyvin tyytyväinen toimintaamme. Hyvä joukkue tästä on taas muodostumassa. Nuoret pelaajat ovat osoittaneet peleissä ennakkoluulottomia otteita. Neljässä pelissä olemme pelanneet yhtä jaksoa lukuunottamatta hyvää pesistä”, Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen kertoo.

Jyväskylän alkuturnauksesta on odotettavissa hyvinkin mielenkiintoinen. Sarjanousija Seinäjoki on esiintynyt harjoituspeleissään erittäin vakuuttavasti voittaen esimerkiksi Porin Pesäkarhut, lisäksi SMJ on pelannut tasapelin Lapuan Virkiää vastaan. Kempeleen Kirillä ei ole vielä halleista pelejä alla, mutta joukkue kuuluu ennalta vähintäänkin vahvaan keskikastiin tulevan kauden sarjassa. KeKi menetti pari pelaajaa siirtomarkkinoilla Poriin, mutta se sai paikattua lähtijät muutamalla täsmähankinnalla.

”Seinäjoki on ollut todella positiivinen ilmestys hallipeleissä tähän saakka. Se on pelannut pääsääntöisesti hyvää ulkopeliä ja sisäpelissäkin haastanut tosissaan kokeneempia vastustajiaan. Kempele taas on tehnyt jo muutaman vuoden määrätietoista työtä kohti naisten superpesiksen huippua. Eli hyvin meidän pitää pelata lauantaina molempia vastaan, kun tavoittelemme turnausvoittoa ja paikkaa lopputurnaukseen”, pelinjohtaja Viljanen toteaa.

Jyväskylän Hippos-hallissa pelattavan alkuturnauksen otteluohjelma la 21.2.15:

Klo 11.00 Kirittäret-Seinäjoki

      13.00 Seinäjoki-Kempele

      15.00 Kempele-Kirittäret

Turnausisäntänä toimii urheilu- ja liikuntavaikuttaja kansanedustaja Sinuhe Wallinheimo, hän tarjoaa 30:lle ensimmäiselle vapaan sisäänpääsyn turnaukseen.

Viimeaikaisia uutisia