Ennakko: Viime syksyn kalavelkoja maksuun

 – Superpesis

9.7.2018 Kirittäret – Kempeleen Kiri tiistaina 10.7. klo 18:00 Hippoksella Kirittärien tiivis pelitahti jatkuu tiistaina Hippoksella, kun Jyväskylään saapuu vieraaksi Kempeleen Kiri. Molemmilla joukkueilla on otteluun lähdettäessä alla tappiot, kun Kirittäret jäi pisteittä lauantaina Lappeenrannassa ja Kempele puolestaan teki nollareissut Poriin ja Raumalle viime viikolla.  Viime syksynä joukkueet kohtasivat tiukoissa puolivälierissä, jolloin Kempele onnistui pudottamaan […]

9.7.2018

Kirittäret – Kempeleen Kiri tiistaina 10.7. klo 18:00 Hippoksella

Kirittärien tiivis pelitahti jatkuu tiistaina Hippoksella, kun Jyväskylään saapuu vieraaksi Kempeleen Kiri. Molemmilla joukkueilla on otteluun lähdettäessä alla tappiot, kun Kirittäret jäi pisteittä lauantaina Lappeenrannassa ja Kempele puolestaan teki nollareissut Poriin ja Raumalle viime viikolla. 


Viime syksynä joukkueet kohtasivat tiukoissa puolivälierissä, jolloin Kempele onnistui pudottamaan Kirittäret ulos mitalipeleistä. Tämän kauden ensimmäisessä kohtaamisessa jyväskyläläiset olivat kuitenkin parempia ja samaa ”kalavelkojen maksun” teemaa on tarkoitus jatkaa myös tiistaina. 


– Pelasimme lauantaina heikon pelin Lappeenrannassa. Peli on nyt nollattu ja siitä on otettu opiksi. Tiedämme jo viime syksyltä kuten kevään kohtaamisestakin Kempeleen vahvuudet. Paneutuminen omaan peliin on kuitenkin nyt kaikkein tärkein asia. Sarjataulukkoa on turha tuijotella. Fokus on oltava tekemisessä, tässä ja nyt. Runkosarjaa on jäljellä puolitoista viikkoa ja meillä siihen aikaikkunaan mahtuu 6 peliä. Tahti on tiivis niin kuin kaikilla muillakin, Kirittärien kakkospelinjohtaja Petri Kaijansinkko kertoo. 


Kirittäret – Kempeleen Kiri tiistaina klo 18 Hippoksella. Otteluisäntänä toimii Inmeco Rakennuskonsultit ja JYP- yhteistyöhön liittyvän toisen jakson ensimmäisen vuoroparin, Hurrikaanivuoroparin, isäntä on Säästöpankki Optia. 

Viimeaikaisia uutisia