Ennakko: Tie vie Etelä-Karjalaan

 – Superpesis

6.7.2018 Lappeenrannan Pesäysit – Kirittäret lauantaina 7.7. klo 15:00. Kirittäret matkaa lauantaina Lappeenrantaan naisten superpesiksen seuraavan kierroksen merkeissä. Jyväskyläläiset ovat tällä hetkellä sarjataulukossa kolmantena, mutta edellä olevat Tampere ja Pori ovat pelanneet enemmän pelejä kuin Kirittäret.   Kirittäret pelaa runkosarjan loppuun asti tärkeistä pisteistä joka ilta. Kovassa pelitahdissa palautumisen sekä valmistautumisen merkitys korostuu. Zeropointin kanssa hiljattain […]

6.7.2018

Lappeenrannan Pesäysit – Kirittäret lauantaina 7.7. klo 15:00.

Kirittäret matkaa lauantaina Lappeenrantaan naisten superpesiksen seuraavan kierroksen merkeissä. Jyväskyläläiset ovat tällä hetkellä sarjataulukossa kolmantena, mutta edellä olevat Tampere ja Pori ovat pelanneet enemmän pelejä kuin Kirittäret. 
 

Kirittäret pelaa runkosarjan loppuun asti tärkeistä pisteistä joka ilta. Kovassa pelitahdissa palautumisen sekä valmistautumisen merkitys korostuu. Zeropointin kanssa hiljattain tehty yhteistyösopimus on tehty nimenomaan siksi, että urheilijoiden palautuminen pelien välillä saadaan maksimoitua. 


Kirittäret ja Lappeenranta kohtasivat runkosarjan kevätkierroksella Jyväskylässä toukokuun lopulla. Tuolloin kotijoukkue oli edellä pelin kaikilla osa-alueilla ja otti selkeän kotivoiton. 


– Tavoitteena on ottaa Lappeenrannasta kolmen pisteen voitto ja vahvistaa asemia kärkiryhmässä. Lappeenranta vaihtelee kolmostilanteessa ulkopelikuvioitaan paljon ja niihin pitää olla valmis. Lyöntiratkaisut tulee olla hyvin mietittynä ja selkeästi toteutettuja, että saamme lyötyä naista kotiin, Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen toteaa.

Viimeaikaisia uutisia