Ennakko Tauko takana, voittoputkea jatkamaan!

 – Superpesis

27.6.2018 Kirittäret – Rauman Fera torstaina 28.6. klo 18:00 Hippoksella Juhannustauko on pesäpalloilijan ainut, mutta ansaittu kesätauko. Juhannus on kuitenkin jo takana ja pelit jatkuvat Kirittärien osalta jo huomenna torstaina. Sarjajohtaja Kirittäret palaa estradille torstaina 28.6. kotoisalla ja aurinkoisella Hippoksella, kun vieraaksi saapuu Rauman Fera.  Kirittärillä on alla neljä peräkkäistä voittoa. Ennen taukoa kaatuivat puhtaasti […]

27.6.2018

Kirittäret – Rauman Fera torstaina 28.6. klo 18:00 Hippoksella

Juhannustauko on pesäpalloilijan ainut, mutta ansaittu kesätauko. Juhannus on kuitenkin jo takana ja pelit jatkuvat Kirittärien osalta jo huomenna torstaina. Sarjajohtaja Kirittäret palaa estradille torstaina 28.6. kotoisalla ja aurinkoisella Hippoksella, kun vieraaksi saapuu Rauman Fera. 


Kirittärillä on alla neljä peräkkäistä voittoa. Ennen taukoa kaatuivat puhtaasti Hyvinkää, Lappajärvi ja Tampereen Manse PP jopa kahteen kertaan. Lisäksi Kirittäret saanee riveihinsä takaisin sairaslomalta toipuneen Nalle Viljasen. Vierasjoukkue Rauma on puolestaan pelannut viime ajat ailahtelevasti osoittaen kuitenkin vaarallisuutensa voittamalla sarjan kärkijoukkueista esimerkiksi Porin ja viimesimpänä tiistaina selkeästi Seinäjoen vieraissa. 


– Lähdimme hyvästä tilanteesta juhannustauolle. Peli kulki, voittoja tuli ja itseluottamus on pelaajillamme hyvällä tasolla. Saimme levättyä ja myös harjoiteltua etenkin fysiikkaa juhannuksen alla. Kuluneella viikolla on palattu arkeen ja yhteisharjoitteluun valmistautumalla hyvin paitsi Rauma-peliin niin myös pian alkavaan kovaan heinäkuun peliruuhkaan. Joukkueemme on kutakuinkin terve ja eiköhän sairaslomalla pari viikkoa ollut Viljasen Nallekin palaa taas takaisin pelinjohtajan hommiin, Kirittärien kakkospelinjohtaja Petri Kaijansinkko kertoo. 

Torstaisen ottelun isäntänä toimii Keskisuomalainen, joka tarjoaa kestotilaajilleen kaksi yhden hinnalla edun pääsylipuista (tarkemmat ohjeet oheisessa kuvassa). 

Viimeaikaisia uutisia