Ennakko: Sarja-avaus Pori-Kirittäret

 – Superpesis

10.5.2018 Pori – Kirittäret Perjantaina 11.5. klo 18.00 Erku-areenalla– Tätä varten on harjoiteltu pitkä syksy ja koko talvi”, tuumasi Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen torstaina 10.5. pidetyn pelipalaverin alkuun.  Näinhän se on. Vihdoin ja viimein pelaaminen sarjapisteistä alkaa myös Kirittärien osalta kaudella 2018. Paljon hienompaa aloitusta tuskin voisi olla, kun matka käy Poriin Pesäkarhujen vieraaksi.  Ennakkoveikkailuissa juuri nämä […]

10.5.2018

Pori – Kirittäret Perjantaina 11.5. klo 18.00 Erku-areenalla– Tätä varten on harjoiteltu pitkä syksy ja koko talvi”, tuumasi Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen torstaina 10.5. pidetyn pelipalaverin alkuun.  Näinhän se on. Vihdoin ja viimein pelaaminen sarjapisteistä alkaa myös Kirittärien osalta kaudella 2018. Paljon hienompaa aloitusta tuskin voisi olla, kun matka käy Poriin Pesäkarhujen vieraaksi.  Ennakkoveikkailuissa juuri nämä kaksi naisten superpesiksen kestomenestyjää ovat saaneet suurimpien mestarisuosikkien viitat harteilleen. Eikä syyttä, sillä sekä Kirittäret että Pesäkarhut ovat laadukkaita ja monipuolisia joukkueita. Molemmilta löytyy sisäpelissä nopeutta, taitoa ja lyöntivoimaa ja myös erittäin paljon osaamista ulkopelissä. Kirittäret ja Pesäkarhut tunnetaan myös todella urheilullisina joukkueina vuodesta toiseen ja menestymisen kulttuuri kuuluu isona osana molempien joukkueiden identiteettiin. Vahvaa taktista osaamista ei voi myöskään väheksyä ja luvassa onkin todellinen naisten superpesiksen huippuottelu. 

Kirittäret lähtee Porin kiihkeään perjantai-iltaan vahvalla itseluottamuksella. – Olemme harjoitelleet hyvin ja joukkue on terve eli kaikki pelaajat ovat käytettävissä. Olemme erittäin motivoituneita, sillä meillä on hyvin muistissa parin kuukauden takainen hallifinaali. Niukka tappio siinä antaa meille lisää näytönhalua juuri Pesäkarhuja vastaan”, Nalle Viljanen sanoo.

Kirittärille Pesäkarhut on tuttu vastustaja ja kova kiistakumppani koko 2000-luvun ajalta. – Hienoja muistoja, mutta myös karvaitakin hetkiä on koettu molemmin puolin keskinäisissä otteluissa. Omalta kohdaltani voin sanoa, että aina on upeinta mennä pelaamaan Poriin. Katsomot ovat täynnä ja tunnelma kiihkeä. Meille pelinjohtajina, Nallelle ja minulle, Porissa töissä olleina Pesäkarhujen kohtaaminen on varmasti yksi kauden kohokohtia”, Kirittärien 2.pelinjohtaja Pete Kaijansinkko hehkuttaa. 

Oman mausteensa otteluun tuo luonnollisesti se, että kyseessä on Kirittärien sarja-avaus ja Pesäkarhuillekin ensimmäinen kotiottelu tällä kaudella. – Keskitytään omaan tekemiseen, uskotaan itseemme ja luotetaan toinen toisiimme omassa joukkueessa. Olen vakuuttunut siitä että omalla hyvällä tasolla pelatessamme, pärjäämme tässä hienossa avauksessa, pelinjohtaja Viljanen päättää. 
 Ruutu Urheilu ja VeikkausTV näyttävät ottelun suorana lähetyksenä. Pallo nousee ilmaan Porin Erku-areenalla perjantaina klo 18.00.  
Viimeaikaisia uutisia