Ennakko: Runkosarjan viimeiseen peliin keskiviikkona Raumalle

 – Superpesis

7.8.2018 Rauman Fera – Kirittäret keskiviikkona 8.8. klo 18:00 Otanlahdessa. Kirittäret matkustaa keskiviikkona 8.8. Raumalle runko- ja jatkosarjan viimeiseen koitokseen. Ottelulla ei sinänsä ole merkitystä joukkueen sarjasijoituksen kannalta, sillä Kirittäret tulee voittamaan runkosarjan ja saamaan sunnuntaina alkavissa puolivälierissä vastaansa runkosarjassa kahdeksanneksi sijoittuvan joukkueen. Jyväskylään saapuu sunnuntaina 12.8. joko Lappeenranta tai Oulu. Keskiviikkoisen ottelun kotijoukkue Rauman […]

7.8.2018

Rauman Fera – Kirittäret keskiviikkona 8.8. klo 18:00 Otanlahdessa.

Kirittäret matkustaa keskiviikkona 8.8. Raumalle runko- ja jatkosarjan viimeiseen koitokseen. Ottelulla ei sinänsä ole merkitystä joukkueen sarjasijoituksen kannalta, sillä Kirittäret tulee voittamaan runkosarjan ja saamaan sunnuntaina alkavissa puolivälierissä vastaansa runkosarjassa kahdeksanneksi sijoittuvan joukkueen. Jyväskylään saapuu sunnuntaina 12.8. joko Lappeenranta tai Oulu. Keskiviikkoisen ottelun kotijoukkue Rauman Fera tulee sijoittumaan runkosarjassa viidenneksi tai kuudenneksi. Kirittäret on kohdannut tällä kaudella Feran kahdesti molempien joukkueiden voitettua ottelut vieraskentillä.

– Pudotuspelien alkaessa vain voitot merkitsevät ja sikäli tämäkin peli on hyvää treeniä voittamisen harjoittelusta. Eli voittamaan mennään. Lisäksi on tärkeää saada niin sanottuja pieniä asioita pelissä kuntoon, niissä meillä on tekemistä vielä ihan riittävästi, sanoo Kirittärien kapteeni ja kärkilyöntitilaston ylivoimaisesti voittava Emma Nieminen.

Kirittäret tulee menestymään joukkueena saavutetun runkosarjan voiton lisäksi hyvin myös henkilökohtaisissa tilastoissa. Kärkilyöntitilastossa kolmen kärki on Kirittäristä (Emma Nieminen, Virpi Hukka, Ella Korpela), etenijätilastossa Kirittärillä on kaksoisjohto (Hukka, Korpela) ja lyöjätilastossa Nieminen on kolmantena ja Saana Sumén kuudentena.

Viimeaikaisia uutisia