Ennakko: Pudotuspelit alkavat nyt

 – Superpesis

11.8.2018 Puolivälieräsarjan ensimmäinen ottelu: Kirittäret – Lappeenrannan Pesäysit sunnuntaina 12.8. klo 16 Hippoksella Superpesiskausi on edennyt siihen vaiheeseen, että enää pelataan vain voitoista. On siis pudotuspelien aika. Kahdeksan parasta ovat enää jäljellä, jotka lähtevät taistelemaan Suomen mestaruudesta ottelusarja kerrallaan.  Runkosarjan voittanut Kirittäret kohtaa puolivälierissä Pesä-Ysit Lappeenrannasta –  joukkueen, joka nousi alemman jatkosarjan voittajana pudotuspeleihin mukaan. Pudotuspelit pelataan […]

11.8.2018

Puolivälieräsarjan ensimmäinen ottelu: Kirittäret – Lappeenrannan Pesäysit sunnuntaina 12.8. klo 16 Hippoksella

Superpesiskausi on edennyt siihen vaiheeseen, että enää pelataan vain voitoista. On siis pudotuspelien aika. Kahdeksan parasta ovat enää jäljellä, jotka lähtevät taistelemaan Suomen mestaruudesta ottelusarja kerrallaan. 


Runkosarjan voittanut Kirittäret kohtaa puolivälierissä Pesä-Ysit Lappeenrannasta –  joukkueen, joka nousi alemman jatkosarjan voittajana pudotuspeleihin mukaan. 
Pudotuspelit pelataan järjestelmällä paras viidestä eli kolme voittoa takaa välieräpaikan. Kirittärillä on runkosarjan voittajana kotietu loppuun saakka kaikissa mahdollisissa ottelusarjoissa. 


Puolivälierät alkavat sunnuntaina Jyväskylässä, ensi keskiviikkona pelataan Lappeenrannassa ja tulevana lauantaina 18.8. Jyväskylässä pelataan kolmas ottelu. Mikäli tarvitaan neljäs peli, se on ohjelmassa su 19.8. Lappeenrannassa ja viides ke 22.8. Jyväskylässä. 


– Oman pelin pitäminen vahvana runkosarjan tavoin on keskiössä pudotuspeleissä. Olemme poimineet Lappeenrannasta oleelliset asiat ja suhtaudumme vastustajaan pudotuspelien vaatimuksen mukaisella tavalla. Näissä peleissä pitää olla valmis kaikkeen mahdolliseen ja ennen kaikkea pitää fokus omassa tekemisessä. Tässä ja nyt –tekeminen sekä hetkessä eläminen korostuu, Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen painottaa.

Kirittärien kotiotteluissa pääsylippujen hinnat ovat runkosarjan lippujen mukaisia näiden puolivälierien ajan. Runko- ja jatkosarjassa käytössä olleet Kirittärien kausiliput eivät käy enää pudotuspeleissä. Sen sijaan VIP-kortit ja yksittäiset VIP-liput kelpaavat sisäänpääsyyn kauden loppuun saakka. 

Viimeaikaisia uutisia