Ennakko: Kirittärien vieraskiertua starttaa Seinäjoelta

 – Superpesis

16.7.2018 Seinäjoen Mailajussit – Kirittäret tiistaina 17.7. klo 18:00 Seinäjoella. Naisten superpesiksen runkosarja huipentuu Kirittärien osalta kolmen vieraspelin viikkoon. Tiistaina joukkue matkaa Seinäjoelle, torstaina Ouluun ja lauantaina Lappajärvelle. Panoksia riittää, ja kaikki pisteet ovat tärkeitä. Kirittäret taistelee edelleen jopa runkosarjan voitosta yhdessä Tampereen ja Porin kanssa.  Runko sarjan pisteet ovat voimassa viikon päästä keskiviikkona alkavassa ylemmässä […]

16.7.2018

Kuva Anssi Honkanen

Seinäjoen Mailajussit – Kirittäret tiistaina 17.7. klo 18:00 Seinäjoella.

Naisten superpesiksen runkosarja huipentuu Kirittärien osalta kolmen vieraspelin viikkoon. Tiistaina joukkue matkaa Seinäjoelle, torstaina Ouluun ja lauantaina Lappajärvelle. 
Panoksia riittää, ja kaikki pisteet ovat tärkeitä. Kirittäret taistelee edelleen jopa runkosarjan voitosta yhdessä Tampereen ja Porin kanssa. 

Runko sarjan pisteet ovat voimassa viikon päästä keskiviikkona alkavassa ylemmässä jatkosarjassa joten kaikki pisteet ovat merkityksellisiä runkosarjan sijoituksen lisäksi. Yhdellä kolmen pisteen voitolla Kirittäret pitää joka tapauksessa nyt neljäntenä olevan Lapuan takanaan. 
 

Kotijoukkue Seinäjoen Maila-Jussit lähtee otteluun neljän voiton putkessa. SMJ taistelee tasaisessa keskikastissa viimeisistä ylemmän loppusarjan paikoista, joten tulevan ottelun pisteet ovat varmasti haluttua tavaraa myös Seinäjoen suunnalla.

– Huominen koitos on molemmille joukkueille iso peli, kun katsoo sarjatilannetta. Menemme peli kerrallaan tähän vierasviikkoon, ja keskittymisen pitää olla tässä hetkessä. Myös tunnetila korostuu, kun pelataan vieraissa. Apuja tunnetilan parantamiseen ei vieraskentillä juurikaan tule ulkopuolelta joten meidän tulee olla yhdessä joukkueena sen luomisessa asialla. Pelillisesti pitää pystyä vahvaan peruspelaamiseen niin sisällä kuin ulkonakin, Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen ennakoi tulevaa viikkoa.

Viimeaikaisia uutisia