Ennakko: Huikea kärkikamppailu keskiviikkona Hippoksella

 – Superpesis

31.7.2018 Kirittäret – Porin Pesäkarhut keskiviikkona 1.8. klo 18:00 Hippoksella Keskiviikkona Jyväskylän Hippoksella pelataan huikea naisten Superpesiksen kärkikamppailu, kun Kirittäret saa vieraakseen Pesäkarhut Porista. Joukkueet ovat sarjataulukossa sijoilla 1 ja 2, Kirittäret on pisteen edellä porilaisia, jotka ovat pelanneet yhden ottelun enemmän. Panokset ottelussa ovat siis varsin kovat, sillä nyt pelataan jopa sarjan ykköspaikasta ennen […]

31.7.2018

Kirittäret – Porin Pesäkarhut keskiviikkona 1.8. klo 18:00 Hippoksella

Keskiviikkona Jyväskylän Hippoksella pelataan huikea naisten Superpesiksen kärkikamppailu, kun Kirittäret saa vieraakseen Pesäkarhut Porista. Joukkueet ovat sarjataulukossa sijoilla 1 ja 2, Kirittäret on pisteen edellä porilaisia, jotka ovat pelanneet yhden ottelun enemmän. Panokset ottelussa ovat siis varsin kovat, sillä nyt pelataan jopa sarjan ykköspaikasta ennen pudotuspelejä. 


– Poria vastaan sisäpelissä tärkeintä on kärsivällisyys. Vastassa on hyvä ulkokenttä ja meidän pitää malttaa ja pyrkiä tekemään niitä asioita, mitkä ovat omia vahvuuksiamme. Ulkopelissä tulee edelleen parantaa  peli peliltä ja ennen kaikkea olla valmis reagoimaan Pesäkarhujen jalkanopeuteen, Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen toteaa.

Keskiviikon jälkeen Kirittäret matkaa perjantaina Tampereelle ja seuraava kotiottelu pelataan jo ensi sunnuntaina, kun Lapua saapuu Hippokselle.
Kirittäret -Pesäkarhut- ottelun isäntänä toimii PRP. 

Oletko jo muuten huomannut somesta Eeva ”Mäkki” Mäki-Maukolan huikean syöksykopin? Klikkaa itsesi seuraajaksi Kirittärien someen Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä käyttäjälle Kirittaret.

Viimeaikaisia uutisia