Ella Korpela jatkaa Kirittärissä myös kaudella 2021

 – Superpesis

2.6.2020  Kolmatta kautta pesäpallon hallitsevan Suomen Mestarin Jyväskylän Kirittärien riveissä pelaava Ella Korpela, 20, jatkaa Kirittärien joukkueessa myös kaudella 2021. Tänään solmittu jatkosopimus on vuoden mittainen. Ella Korpela valittiin kaudella 2017 Superpesiksen vuoden tulokkaaksi Oulun Lipottarissa pelatessaan. Tuon jälkeen Korpela siirtyi Kirittäriin ja on nyt voittanut jyväskyläläisten riveissä naisten Suomen mestaruuden vuosina 2018 ja -19. […]

2.6.2020 

Kolmatta kautta pesäpallon hallitsevan Suomen Mestarin Jyväskylän Kirittärien riveissä pelaava Ella Korpela, 20, jatkaa Kirittärien joukkueessa myös kaudella 2021. Tänään solmittu jatkosopimus on vuoden mittainen.

Ella Korpela valittiin kaudella 2017 Superpesiksen vuoden tulokkaaksi Oulun Lipottarissa pelatessaan. Tuon jälkeen Korpela siirtyi Kirittäriin ja on nyt voittanut jyväskyläläisten riveissä naisten Suomen mestaruuden vuosina 2018 ja -19. Molempien kausien aikana hän on ollut tilastollisesti sarjan paras kentällemenijä, sijoittunut etenijä- ja kärkilyöntitilastoissa kolmen parhaan joukkoon.

”Oli helppo tehdä päätös jatkamisesta täällä. Olen viihtynyt hyvin, asiat on hoidettu hienosti ja Kirittärissä on aina joukkue, joka voi voittaa mestaruuden”, Ella Korpela perustelee päätöstään jatkaa Jyväskylässä.

Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen on luonnollisesti tyytyväinen jatkosopimuksen syntymiseen. ”Ella on yksi sarjan parhaista etenijöistä ja koppareista, erittäin tärkeä osa tämän ja nyt myös ensi kauden joukkuetta” , Viljanen toteaa

.Seurajohtaja Petri Kaijansinkko kertoo Kirittärien joukkueen rakentuvan hyvää vauhtia jo kohti kautta 2021. ”Korpelan jatkon myötä meillä alkaa olla kaksikolmasosaa jo kasassa ensi kauden joukkueesta, tilanne on erinomainen. Upea juttu, että Ellan kaltainen huippupelaaja ja lahjakkuus haluaa jatkaa meillä”, Kaijansinkko kertoo.


Lisätiedot:
Petri Kaijansinkko
pete.kaijansinkko@icloud.com
gsm 0400540977, WhatsApp 0440540977
#yhdessähuipulla2020

Viimeaikaisia uutisia