Ella Korpela Harvian ja Kirittärien kesäkuun pelaaja

 – Superpesis

Kirittärien pääyhteistyökumppani Harvia valitsee tälläkin kaudella Kirittärien kuukauden pelaajan. Kesäkuun pelaajaksi on valittu Ella Korpela, joka on aloittanut kauden loistavasti sekä kärkietenijänä että kolmoskopparina. Kirittärien pelaamissa neljässä kesäkuun ottelussa Korpelan onnistumisprosentti mailan varressa on peräti 91.66%, joka on naisten superpesiksen toiseksi paras. Ella on tuonut otteluissa tähän mennessä 9 juoksua ja kerännyt 33 kärkilyöntiä. Harvia palkitsee […]

Kirittärien pääyhteistyökumppani Harvia valitsee tälläkin kaudella Kirittärien kuukauden pelaajan.

Kesäkuun pelaajaksi on valittu Ella Korpela, joka on aloittanut kauden loistavasti sekä kärkietenijänä että kolmoskopparina. Kirittärien pelaamissa neljässä kesäkuun ottelussa Korpelan onnistumisprosentti mailan varressa on peräti 91.66%, joka on naisten superpesiksen toiseksi paras. Ella on tuonut otteluissa tähän mennessä 9 juoksua ja kerännyt 33 kärkilyöntiä.

Harvia palkitsee Ella Korpelan kesäkuun erinomaisesta suorituksesta Kirittärien seuraavassa kotiottelussa, joka pelataan Hippoksella perjantaina 03.07.klo 18.00 alkaen.

#yhdessähuipulla2020 #harvia #kuukaudenpelaaja #pesis

Viimeaikaisia uutisia