Avoimin mielin kotipeliin Hyvinkään Tahkoa vastaan

 – Superpesis

9.6.2018 Kirittäret – Hyvinkään Tahko sunnuntaina 10.6. klo 16:00 Kirittäret kohtaa sunnuntaina 10.6. Hippoksella täksi kaudeksi Superpesikseen nousseen Hyvinkään Tahkon.   Kotijoukkueen viiden ottelun voittoputki katkesi perjantaina Lapualla, mutta menneet ovat menneitä. Tiukka neljän ottelun loppusuora ennen juhannustaukoa alkaa sunnuntaina klo 16 alkavasta Tahko-ottelusta.   – Emme olleet perjantaina parhaimmillamme ja toki Virkiä oli sen kuuluisan pikkaasen […]

9.6.2018

Kirittäret – Hyvinkään Tahko sunnuntaina 10.6. klo 16:00

Kirittäret kohtaa sunnuntaina 10.6. Hippoksella täksi kaudeksi Superpesikseen nousseen Hyvinkään Tahkon. 
 

Kotijoukkueen viiden ottelun voittoputki katkesi perjantaina Lapualla, mutta menneet ovat menneitä. Tiukka neljän ottelun loppusuora ennen juhannustaukoa alkaa sunnuntaina klo 16 alkavasta Tahko-ottelusta.  


– Emme olleet perjantaina parhaimmillamme ja toki Virkiä oli sen kuuluisan pikkaasen verran paree. Joukkueemme katse on kirkas ja pettymys on pyyhitty silmistä. Lähdemme avoimin sekä innokkain mielin kotiyleisön eteen Tahkoa kaatamaan, Kirittärien toinen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko kertaa. 

Hyvinkään Tahko on nuori ja ennakkoluuloton ryhmä, jota johtaa Itä-Länsi pelinjohtaja Antti Yli-Saunamäki. Tahko selvitti talvella tiensä Halli-SM lopputurnaukseen ja on aloittanut muutenkin paluukautensa superpesikseen pirteästi.

– Meille tärkeintä on tehdä oma työ hyvin henkilökohtaisella ja joukkueen tasolla. Kokoonpanoomme on tiedossa pieniä muutoksia. Joukkueemme on kuitenkin terve eli kaikki pelaajat ovat käytettävissä. Kaikki lähtee tähän otteluun valmistautumisesta, ja uskoisin, että olemme tehneet sen taas kerran laadukkaasti, Kaijansinkko jatkaa. 

Sunnuntaisessa ottelussa on luvassa myös palkintoseremonioita ennen pelin alkua, kun Kirittärien Emma Nieminen palkitaan Superpesiksen toukokuun pelaajana. Valinta kuukauden pelaajaksi tarkoittaa Emmalle myös valintaa naisten Idän joukkueeseen Itä–Länsi-tapahtumaan. Lisäksi ennen ottelua palkitaan SuperParkin ja Kirittärien toimesta kaksi tyttöjunioria toukokuun tsemppijunnuina. Ottelun tauolla Kirittäret muistaa myös tänä keväänä ylioppilaiksi kirjoittaneita seuran b-tyttöjä. 

Otteluisäntänä Kirittäret–Hyvinkää-ottelussa toimii Osuuskauppa Keskimaa ja vihreällä S-etukortilla on perheille (2+2 tai 1+3) vapaa sisäänpääsy. Myös Keskimaan maskotti Onni Orava on luvannut tulla seuraamaan ottelua. 

 

Lisätietoja
Petri Kaijansinkko ,
pete.kaijansinkko@icloud.com 
0400540977

Viimeaikaisia uutisia