NSS Keskilohkon 1. välierä Kirittäret suomensarja – Kuopio 0-2 (5-7, 1-15)

– B-tytöt

17.8.2019  Keskilohkon ensimmäisessä välierässä Kirittärien suomensarjan joukkue taisteli hienosti ensimmäisen jakson, mutta kovalyöntinen Kuopion joukkue vei selkeän voiton.Kirittäret suomensarjan joukkue aloitti Keskilohkon välierät aurinkoisella ja lämpimällä Hippoksella la 17.8. klo 11. Myötätuuli lyöjille ennakoi hikistä päiväpuhdetta ulkovuoroille.Ensimmäinen jakso sujui varsin tasaisissa merkeissä. Kirittärien joukkue aloitti hienoilla välilyönneillä ja Kuopio vastasi tasoittavilla. Ulkokentän pienellä avustuksella Kuopio […]

17.8.2019

Keskilohkon ensimmäisessä välierässä Kirittärien suomensarjan joukkue taisteli hienosti ensimmäisen jakson, mutta kovalyöntinen Kuopion joukkue vei selkeän voiton.Kirittäret suomensarjan joukkue aloitti Keskilohkon välierät aurinkoisella ja lämpimällä Hippoksella la 17.8. klo 11. Myötätuuli lyöjille ennakoi hikistä päiväpuhdetta ulkovuoroille.Ensimmäinen jakso sujui varsin tasaisissa merkeissä. Kirittärien joukkue aloitti hienoilla välilyönneillä ja Kuopio vastasi tasoittavilla. Ulkokentän pienellä avustuksella Kuopio pääsi neljänteen vuoropariin 3-4 johtoasemassa ja neljännen aloittavalla näyttikin jo haastavalta, kun Kuopio sai tehtyä kaksi paloa. Kotijoukkue ei lannistunut, vaan aivan väkisin nousi tasoihin Saija Kosken hienolla välilyönnillä ja saman tien johtoon Nea Rantalan
kakkospuolen puhkaisulla. Neljännen tasoittavalle Kuopio lähti tilanteesta 5-4. Tasoittavalla Kuopio teki nopeasti etutilanteen ja Jenni Ylönen löi läpi kolmosjatkeelta aivan rajasta 1+2 arvoisesti, joten jakso Kuopiolle 5-7.Toiselle jaksolle Kuopio tuli vapautuneemmin ja kotijoukkueen ulkopelikin alkoi Kuopion kovassa painostuksessa tehdä pieniä virheitä. Kuopion lyöjätykit saivat ketsuppipullonsa auki ja kotijoukkue joutui pelissä lähinnä matkustajan rooliin. Pientä lohtua toi Nea Rantalan lyömä kavennus, mutta jakso selvästi Kuopiolle.Kirittäristä ykköspalkinnon sai 100% kärkilyöntitehoilla ja 3 juoksua tuonut Riina Kankaanperä. Kakkospalkinnon sai nopea etenijä Ida Pajunen. Silja Kantanen ja Nea Rantala kotiuttivat molemmat kahdesti, Iiris Rautio ja lukkarina pelannut Saija Koski molemmat kerran.Kuopiolta ykkösenä palkittiin 2 lyönyt ja 2 tuonut Iiris Huotari sekä kakkosena kovalyöntinen 5 juoksua lyönyt Siiri Pulkkinen. Maininnan ansaitsee jyväskyläläisittäin tuttu Kuopion lukkari Aurora Mäkinen tehoilla 1+1/6.Välierät jatkuvat jo huomenna sunnuntaina 18.8. klo 11 Kuopiossa, jatkoon pääsee kahdella voitolla.Ottelun tilastot