Kirittäret NSS avaa kautensa SiiPe NSS vastaan su 28.06. klo 13 Hippoksella

 – B-tytöt

Naisten suomensarjan avausottelu pelataan siis Hippoksella ja otteluun on vapaaehtoinen sisäänpääsymaksu. Kirittäret NSS pelaa Itälohkossa ja sarjassa pelataan yksinkertainen sarja sekä yksi lisäottelu Siilinjärveä vastaan (SiiPe NSS kohdataan siis sekä kotona että vieraissa). Joukkueen pelaajarinki on pitkälti sama kuin B-tyttöjen joukkueissa vahvistettuna muutamilla naispelaajilla. Kaikki Kirittäret NSS kotiottelut pelataan Hippoksella ja otteluihin on vapaaehtoinen pääsymaksu. […]

Naisten suomensarjan avausottelu pelataan siis Hippoksella ja otteluun on vapaaehtoinen sisäänpääsymaksu.

Kirittäret NSS pelaa Itälohkossa ja sarjassa pelataan yksinkertainen sarja sekä yksi lisäottelu Siilinjärveä vastaan (SiiPe NSS kohdataan siis sekä kotona että vieraissa). Joukkueen pelaajarinki on pitkälti sama kuin B-tyttöjen joukkueissa vahvistettuna muutamilla naispelaajilla.

Kaikki Kirittäret NSS kotiottelut pelataan Hippoksella ja otteluihin on vapaaehtoinen pääsymaksu. Tule kannustamaan Kirittäret NSS sarjan avausottelussaan voittoon, samalla näet mahdollisia tulevaisuuden Kirittärien tähtipelaajia pelaamassa!

Katso Kirittäret NSS otteluohjelma tästä. Samalta sivulta voit ladata otteluohjelman myös älypuhelimesi kalenteriin.

Sunnuntain 28.06. klo 13 sarja-avauksen tilastoseuranta löytyy täältä.

Viimeaikaisia uutisia