Kirittäret jäi tyttöjen Superpesiksessä pudotuspelien ulkopuolelle

 – B-tytöt

8.8.2017 Kirittärin b-tyttöjen kausi tyttöjen Superpesiksessä päättyi maanantaina Raumalla pelattuun ylemmän jatkosarjan viimeiseen otteluun.Joukkue ei tällä kertaa selviytynyt kahdeksan parhaan joukkoon eli pudotuspeleihin. B-tyttöjen tulos on lopulta sijat 11-12.”Tulos on pettymys. Kausi on ollut ailahteleva. Niin alkulohkossa kuin jatkosarjassakin pelasimme välillä hyvinkin, mutta etenkin ulkopelissä meillä oli läpi kauden liikaa epävarmuutta. Osittain kyse on taidosta, […]

8.8.2017

Kirittärin b-tyttöjen kausi tyttöjen Superpesiksessä päättyi maanantaina Raumalla pelattuun ylemmän jatkosarjan viimeiseen otteluun.Joukkue ei tällä kertaa selviytynyt kahdeksan parhaan joukkoon eli pudotuspeleihin. B-tyttöjen tulos on lopulta sijat 11-12.
”Tulos on pettymys. Kausi on ollut ailahteleva. Niin alkulohkossa kuin jatkosarjassakin pelasimme välillä hyvinkin, mutta etenkin ulkopelissä meillä oli läpi kauden liikaa epävarmuutta. Osittain kyse on taidosta, osittain mentaalipuolen asioista. Pelaajien kehittyminen tällä ikäluokalla on yksi mittari onnistumiselle, siinäkin jäi parannettavaa. Toki eteenpäin mentiin monissa asioissa, mutta ei riittävästi. Vastuu on tottakai pelinjohdon, enemmän olisi pitänyt saada irti. Mutta työnteko jatkuu ensi kaudella, ahkerampia tulee olla niin henkilökohtaisella tasolla kuin joukkueenakin”, B-tyttöjen vastuuvalmentaja ja pelinjohtaja Petri Kaijansinkko toteaa.
B-tyttöjen kausi jatkuu kuitenkin naisten suomensarjan lounaislohkon pudotuspeleissä. Keskiviikkona alkavissa välierissä Kirittärien kakkosjoukkue kohtaa Hämeenkyrön Räpsän.
Viimeaikaisia uutisia