B-tyttöjen ja suomensarjajoukkueen valmennustiimi valmis

 – B-tytöt

5.11.2019  Kirittäret palaa välivuoden jälkeen B-tyttöjen superpesikseen. Suomensarjajoukkueen ja B-tyttöjen superin joukkueen pelinjohtajana toimii Joni Karppanen ja vastuuvalmentajana Riina Kankaanperä. Joni Karppanen jatkaa Kirittärien suomensarjajoukkueen pelinjohtajana myös kaudella 2020. Nuorentunut joukkue pelasi päättyneellä kaudella erinomaisesti ja ylitti odotukset pelaamalla keskilohkon loppuottelussakin lopulta ykköspesikseen noussutta Puijottaria vastaan.”Tulevalle kaudelle joukkue tulee vahvistumaan muutamalla paluumuuttajalla ja viime kesänä […]

5.11.2019 

Kirittäret palaa välivuoden jälkeen B-tyttöjen superpesikseen. Suomensarjajoukkueen ja B-tyttöjen superin joukkueen pelinjohtajana toimii Joni Karppanen ja vastuuvalmentajana Riina Kankaanperä.

Joni Karppanen jatkaa Kirittärien suomensarjajoukkueen pelinjohtajana myös kaudella 2020. Nuorentunut joukkue pelasi päättyneellä kaudella erinomaisesti ja ylitti odotukset pelaamalla keskilohkon loppuottelussakin lopulta ykköspesikseen noussutta Puijottaria vastaan.
”Tulevalle kaudelle joukkue tulee vahvistumaan muutamalla paluumuuttajalla ja viime kesänä C-tytöissä sm-pronssia voittaneet nuoret ovat joukkueen runkona entistä kehittyneempiä. Suomensarjajoukkueen tavoitteeksi tulemme seurana asettamaan nousun ykköspesikseen”, seurajohtaja Petri Kaijansinkko kertoo.

Kirittäret tekee myös paluun tyttöjen superpesikseen yhden välivuoden jälkeen ensi kesänä. ”Joukkueemme runko olisi ollut tyttöjen superpesiksen vaatimuksiin viime kesänä liian nuori ja varsinaisia b-ikäisiä pelaajia oli liian vähän. Nyt tilanne on parempi ja Riina Kankaanperän erinomaisessa valmennuksessa olleet viime kesän C-tytöt ovat valmiimpia yhtä ikäluokkaa ylemmäksi”, Kaijansinkko jatkaa.

B-tyttöjen ja suomensarjajoukkueen valmennustiimiin kuuluvat pelinjohtaja Joni Karppasen ja vastuuvalmentaja Riina Kankaanperän lisäksi paluun Kirittäriiin tekevä Juha Mäkelä, joka viime kaudella toimi Lappajärven superpesisjoukkueen toisena pelinjohtajana. Mäkelällä on myös erittäin vankka kokemus jyväskyläläisten junioripelaajien valmentamisesta aikaisemmilta kausilta. Lisäksi vahvaa lajiosaamista ja henkilökohtaisten lajitaitojen opettamisen osaamista valmennukseen tuovat Riitta ja Aino-Maija Holappa. Fysiikka- ja nopeusvalmennuksesta vastaavat tuoreen seurayhteistyösopimuksen myötä JKU:n ammattivalmentaja Vesa Rantanen sekä jo lukuisia vuosia aiemminkin Kirittärissä valmentanut Reijo Vauhkonen.

Viimeaikaisia uutisia