On kiitosten aika Vol2

 – Superpesis, Yleinen

Julkaistu 10.9.2013 Hyvä Armi Ahola, tämä on rakkauskirje meiltä kaikilta sinulle. Hyvä johtaja kiittää alaisiaan, mutta unohtaa kehua ja kiittää itseään, joten teemme sen puolestasi. Aivan aluksi kapteenisto haluaa kiittää sinua luottamuksesta valitessasi meidät. Olemme varmoja, että olet katunut valintaasi vähintään joka toinen päivä, mutta siltikin olet jaksanut meitä vaikkei se varmastikaan helppoa ole aina […]

Julkaistu 10.9.2013

Hyvä Armi Ahola, tämä on rakkauskirje meiltä kaikilta sinulle. Hyvä johtaja kiittää alaisiaan, mutta unohtaa kehua ja kiittää itseään, joten teemme sen puolestasi.

Aivan aluksi kapteenisto haluaa kiittää sinua luottamuksesta valitessasi meidät. Olemme varmoja, että olet katunut valintaasi vähintään joka toinen päivä, mutta siltikin olet jaksanut meitä vaikkei se varmastikaan helppoa ole aina ollut. Kiitos pitkämielisyydestäsi.


Arvostamme sitä, että kuuntelet ja ymmärrät tai ainakin esität ymmärtäväsi vaikket ymmärtäisikään. Kanssasi voi keskustella asioista ja sinulle voi kertoa mielipiteitä, vaikka ne huonoja olisivatkin. Toivottavasti pystyimme olemaan tukenasi ja linkkinä joukkueen välillä.

Joukkue haluaa kiittää sinua ikimuistoisesta matkasta. Vaikka alku oli hankala ja hymiöt hukassa, niin kiitos, että jaksoit uskoa meihin ja ottaa meistä irti sen mitä otettavissa oli. Ilman sinua emme olisi tässä, pronssimitalit kaulassa.

Joukkue ei olisi voinut saada parempaa pelinjohtajaa kuin sinä.

Olemme näköisesi joukkue.

Olemme Erottamattomia <3 

Joukkueen puolesta C-aput

Viimeaikaisia uutisia