Maaru Seppä Kirittärien 2-pelinjohtajaksi

 – Superpesis, Yleinen

Julkaistu 7.5.2013 Jo lauantain harjoitusottelussa Kirittärien kaarella mallikkaasti esiintynyt ja kopparivalmennuksesta vastannut Maaru Seppä on joukkueen 2-pelinjohtaja. – 2-pelinjohtaja-asia on ollut auki koko talvikauden ja olen todella tyytyväinen, että asiaan saatiin nyt paras mahdollinen ratkaisu.Masin tulo kaarelle näkyin heti lauantaina joukkueen sisäpelissä. Muuttunut ja kokematon porukka tarvitsee ehdottomasti kaiken mahdollisentuen väärien ottoon ja lyöntiratkaisujen suunnitteluun. […]

Julkaistu 7.5.2013

Jo lauantain harjoitusottelussa Kirittärien kaarella mallikkaasti esiintynyt ja kopparivalmennuksesta vastannut Maaru Seppä on joukkueen 2-pelinjohtaja.

– 2-pelinjohtaja-asia on ollut auki koko talvikauden ja olen todella tyytyväinen, että asiaan saatiin nyt paras mahdollinen ratkaisu.
Masin tulo kaarelle näkyin heti lauantaina joukkueen sisäpelissä. Muuttunut ja kokematon porukka tarvitsee ehdottomasti kaiken mahdollisen
tuen väärien ottoon ja lyöntiratkaisujen suunnitteluun. Maarulla on pelaajien vankka luottamus, hehkutti pelinjohtaja Armi Ahola vihdoinkin julkista tietoa.

– Ilmeisesti tämä menee jotenkin niin, että niin kauan kun Vikmanin Johanna pelaa, niin kauan minä pyörin tässä jotenkin mukana, naurahtaa puolestaan Maaru Seppä ja jakaa kiitosta myös työnantajalleen EVRY Jydacom Oy:lle. Ilman työnantajan joustavaa suhtautumista tarjottuun pestiin olisi ollut mahdotonta tarttua.

EVRY Jydacom Oy on ollut tukemassa Kirittäriä jo monta vuotta ja tukenut muutakin keskisuomalaista urheilua.

Viimeaikaisia uutisia