Kirittäriltä 4 pelaajaa Liitto-Lehdistössä

 – Superpesis, Yleinen

5.6.2014 Kira Andersson, Virpi Hukka, Emma Nieminen ja Tiina Tolonen on valittu edustamaan liittoa Viinijärvellä 18.6. pelattavassa Liitto-Lehdistö ottelussa. Liiton valinnat tekin viime kauteen uransa lopettanut Lapuan Virkiän mestaruuksiin useana vuonna johdattanut Sanna Luoma. Kirittärien pelaajistosta tuleva Liitto-Lehdistö ottelu on uran ensimmäinen arvo-ottelu sekä Kira Anderssonille että Virpi Hukalle. Kira kommentoi valintaansa lyhytsanaisen tyypillisesti: ”Yllättävää.” […]

5.6.2014

Kira Andersson, Virpi Hukka, Emma Nieminen ja Tiina Tolonen on valittu edustamaan liittoa Viinijärvellä 18.6. pelattavassa Liitto-Lehdistö ottelussa.

Liiton valinnat tekin viime kauteen uransa lopettanut Lapuan Virkiän mestaruuksiin useana vuonna johdattanut Sanna Luoma. Kirittärien pelaajistosta tuleva Liitto-Lehdistö ottelu on uran ensimmäinen arvo-ottelu sekä Kira Anderssonille että Virpi Hukalle.

Kira kommentoi valintaansa lyhytsanaisen tyypillisesti: ”Yllättävää.”

Hukka puolestaan harmittelee ylpeänä keravalaisena, että tiedotteessa hänen kasvattajaseurakseen oli merkitty Helsingin Puna-Mustat kun se oikeasti on Keravan Pesis, mutta kommentti valinnasta muutoin oli: ”Siistii!!”

Emma Niemiselle ottelu on ensimmäinen Liitto-Lehdistö, mutta väkevän alkukauden pelanneella pelaaajalla on yksi Itä-Lansi merkittynä arvo-ottelu tilastoihin. ”Onhan se hienoa, kun tämmöinen valinta osu kohdalle. Mennään nauttimaan kesästä ja pesiksestä. Mukavaa, että ollaan kaikki Kirittäret samassa joukkueessa.” kommentoi Emma valintaansa.

Tiina Tolonen on kaiken nähnyt ja kokenut pesäpalloilija, joka valinnoista joukkueen sisäisessä mediassa syntyneessä keskustelussa tyytyi toteamaan: ”Onko Kerava Suomessa?”

Onnea kaikille valituille!

Liitteet

Viimeaikaisia uutisia