Kirittäriin neljä uutta pelaajaa

 – Superpesis, Yleinen

12 vuotta peräkkäin naisten Superpesiksen finaaleissa pelannut Kirittäret on tehnyt neljä uutta pelaajasopimusta. Kati Nykänen Lappeenrannasta, Mira Kolehmainen Kankaanpäästä, Aino-Maija Haapamäki ja Oona Huhtamäki Seinäjoelta ovat liittyneet Kirittärien Superpesis joukkueeseen. Kolme Itä – Länsi ottelua pelannut Kati Nykänen liittyy motivoituneena Kirittäriin  Julkaistu 11.12.2012 ”Odotan kehittyväni vielä pelaajana Kirittärien hyvässä valmennuksessa ja samalla auttavan joukkuetta ensi […]

12 vuotta peräkkäin naisten Superpesiksen finaaleissa pelannut Kirittäret on tehnyt neljä uutta pelaajasopimusta. Kati Nykänen Lappeenrannasta, Mira Kolehmainen Kankaanpäästä, Aino-Maija Haapamäki ja Oona Huhtamäki Seinäjoelta ovat liittyneet Kirittärien Superpesis joukkueeseen.

Kolme Itä – Länsi ottelua pelannut Kati Nykänen liittyy motivoituneena Kirittäriin
 

Julkaistu 11.12.2012

Odotan kehittyväni vielä pelaajana Kirittärien hyvässä valmennuksessa ja samalla auttavan joukkuetta ensi kesällä mahdollisimman hyvään menestykseen” kertoo Nykänen syitä siirtoonsa.

-”Tuon lisää nopeutta joukkueeseen ja yhden voitontahtoisen  luonteen.” luonnehtiikin Aino-Maija itseään.

Mira Kolehmaisen ja Oona Huhtamäen molempien motivaatio on myös korkealla heidän liittyessään uuden seuransa harjoitusrinkiin.

– ”Motivaationi on todella korkealla treenaamisen suhteen. Haluan kehittyä pelaajana ja uskon Jyväskylään siirtymisen kasvattavan minua myös ihmisenä.” toteaa nuori Huhtamäki siirtonsa syitä siirtoonsa.

Saimme neljä pelaajaa, jotka halusivat todella tulla Kirittäriin. Vaikka Nykänen on jo pelannut Itä – Länsi otteluja, niin näemme hänessä mahdollisuuden olla johtava pelaaja meidän polttolinjassa. Nopeasta Haapamäestä uskon, että saamme potenttiaalisen kärkipelaajan, sillä hän oli viime kesän koko runkosarjan 3. paras kentälle menijä.” analysoi Kirittärien urheilutoimenpäällikkö Nalle Viljanen uusia pelaajia.

Viimeaikaisia uutisia