Kesäkelejä odotellessa

 – Superpesis, Yleinen

Julkaistu 29.4.2013 Sarja-avaukseen 2 ½ viikkoa ja valmistautuminen on Kirittärillä täydessä vauhdissa. Hilton avattiin perjantaina ja lauantaina joukkue vieraili Hämeenkyrössä Räpsän vieraana. Sunnuntaina purettiin lauantain peli ja tehtiin hyvä treeni erinomaisen aurinkoisessa säässä. Lauantain harjoitusottelu puolestaan pelattiin varsin koleassa kelissä ja molempien joukkueiden sisäpeli oli säästäkin johtuen varsin vaatimatonta. Räpsä vei molemmat jaksot luvuin 2-1, […]

Julkaistu 29.4.2013

Sarja-avaukseen 2 ½ viikkoa ja valmistautuminen on Kirittärillä täydessä vauhdissa. Hilton avattiin perjantaina ja lauantaina joukkue vieraili Hämeenkyrössä Räpsän vieraana. Sunnuntaina purettiin lauantain peli ja tehtiin hyvä treeni erinomaisen aurinkoisessa säässä.

Lauantain harjoitusottelu puolestaan pelattiin varsin koleassa kelissä ja molempien joukkueiden sisäpeli oli säästäkin johtuen varsin vaatimatonta. Räpsä vei molemmat jaksot luvuin 2-1, 2-1.

– Peli oli juuri sen näköistä, kun ekalta ulkopeliltä voi odottaa. Sisäpelissä pelitempossa pysyminen ja merkkipeli tuottivat eniten vaikeuksia. Ulkopelissä peruspelimme oli suht ok. Kaikesta kuitenkin näki, että tilanneharjoittelua emme ole päässeet lainkaan tekemään, kommentoi pelinjohtaja Armi Ahola.

– Räpsä oli järjestänyt hienon pesispäivän, kiitos siitä vielä kerran. Myös tuomarikaksikko Uurasjärvi – Palokari ansaitsee isot kehut. Noin hyvää syötönvalvojaa en ole kyllä nähnyt ihan hetkeen. Selkeät näytöt, selkeä linja, eikä kuunnellut ylimääräisiä huuteluita penkiltä, vaan piti ohjat käsissä alusta loppuun. Aivan loistava suoritus. Toivottavasti tulee paljon vastuuta myös sarjapeleissä, Ahola jatkoi.

Kirittäret jatkavat harjoitusotteluita Hippoksella ensi lauantaina kun vieraaksi saapuu Vuokatin Veto. Ottelu alkaa klo 16.

Viimeaikaisia uutisia